اخبار جدید

مهندس امین پورحسن مدیر آمار و فناوری اطلاعات
مهندسان بی شک آفرینندگان دنیای مدرن و تکنولوژی امروزند
پنجم اسفندماه، روز مهندس را به تمامی مهندسین گرامی که در عرصه های مختلف علوم مهندسی مشغول خدمت و تلاش برای بهسازی امور و شکوفایی سرزمین عزیزمان هستند تبریک عرض می کنم و آرزومند موفقیت روزافزون و سلامتی ایشان هستم
 ٠٩:٤٢ - يکشنبه ٥ اسفند ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١١:٥٢ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١١:٤٧ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١١:٣٦ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ١١:٣٥ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
تغییر تنظیمات کانکشن vpn
باستحضار کلیه همکاران و اعضای محترم هیات علمی میرساند جهت استفاده از vpn اینترنت دانشگاه، بجای ip :192.168.10.20 در تنظیمات کانکشن vpn، عبارت vpn.zaums.ac.ir را درج نمایند.
 ١٥:٠٧ - شنبه ١ دی ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تسلیت مدیر آمار و فناوری اطلاعات در پی درگذشت همکار و دوست عزیز و گرامیمان زنده یاد غلامرضا صمدزاده
انا لله و انا الیه راجعون با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت ناگهانی همکار و دوست عزیز و گرامیمان زنده یاد غلامرضا صمد زاده، را به خانواده محترمشان و تمامی همکاران دانشگاهی تسلیت عرض نموده و برای ‌آن عزیز فقید ، از درگاه خداوند متعال رحمت و مغفرت واسعه ، و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.
 ١٠:٠٠ - جمعه ١٣ مهر ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در استان
راه اندازی دانشگاه نسل سوم مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان. با فراهم شدن بستر سخت افزاری و نرم افزاری در دیتاسنتر توسط مدیریت آمار و فناوری، دانشگاه نسل سوم به صورت مجازی توسط ریاست دانشگاه افتتاح گردید.
 ٠٨:٢٨ - يکشنبه ٢ ارديبهشت ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه مرکز ماهر در خصوص اختلال سراسری در سرویس اینترنت و سرویس های مراکز داده داخلی
 ١٣:٥٠ - شنبه ١٨ فروردين ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
راه اندازی سرویس Windows Deployment Service
مدیریت فناوری اطلاعات به اطلاع می رساند سرویس WDS جهت تسریع در ارائه خدمات فناوری اطلاعات در سطح مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی گردید.
 ١٤:٠١ - سه شنبه ١٥ اسفند ١٣٩٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 صفحه بعدی >>